Retourneren
Defect produkt
Wilt u een defect produkt aan ons retourneren? U kunt heel eenvoudig een retour aanvraag indienen, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (rechtsboven) en klik vervolgens op de pagina: "Klantenservice".
Vervolgens kunt u heel eenvoudig het produkt selecteren wat u wilt retourneren. Na het aanmelden krijgt u van ons (binnen een werkdag) een formulier met bijbehorende reparatienummer. Voeg dit reparatienummer bij het produkt wanneer u dit retour stuurt.

Foutief besteld
Heeft u een fout gemaakt bij het bestellen? U kunt een retour aanvraag indienen, voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (rechtsboven) en klik vervolgens op de pagina: "Klantenservice".
Vervolgens kunt u heel eenvoudig het produkt selecteren wat u wilt retourneren. U ontvangt van ons binnen een werkdag bericht of het produkt geretourneerd kan worden.

14 dagen bedenktermijn
U kunt een produkt binnen 14 dagen retourneren. Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Deze 14 dagen bedenktermijn geldt uitsluitend voor consumenten. Eventuele kosten en het risico van het retourzenden zijn voor uw rekening. De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en u maar één product retourneert.

U kunt een retour aanvraag als volgt indienen: voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in (rechtsboven) en klik vervolgens op de pagina "Klantenservice".
Vervolgens kunt u heel eenvoudig het produkt selecteren wat u wilt retourneren. U ontvangt van ons binnen een werkdag een bevestiging met een retournummer. Bij retournering moet dit retournummer bij het produkt vermeld worden.

Uitzonderingen bij retourneren of ruilen
Een aantal produkten kunnen niet geruild of geretourneerd worden:
- Geopende / geïnstalleerde of geregistreerde software / DVD's / Games
- Geopende verbruiksartikelen zoals o.a. inkt en toners
- Artikelen die beschadigd of incompleet zijn
- Artikelen die speciaal voor u gemaakt of besteld zijn