Betalen
iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Op rekening
Voor bedrijven die regelmatig bestellingen plaatsen bieden wij de mogelijkheid om op rekening te kopen. Wanneer u hier gebruik van wilt maken neem dan contact op met de afdeling verkoop.

Vooruitbetalen
Indien u kiest voor vooruitbetalen dan ontvangt u een orderbevestiging met daarin een overzicht van uw bestelling. Tevens staat hier het totaalbedrag in en onze bankgegevens. Met deze gegevens kunt u het verschuldigde bedrag eenvoudig betalen. Vermeld bij betaling altijd het ordernummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen en de producten zijn op voorraad wordt de bestelling(en) verstuurd of klaar gelegd, afhankelijk van de gekozen leveringswijze.

Pinnen
Wanneer u de bestelling(en) af komt halen is het mogelijk om met PIN te betalen.

Rembours
Vanwege de moderne betaalmogelijkheden en de hoge kosten is het niet meer mogelijk om bestellingen onder rembours te laten versturen.

Creditcard
Het is niet mogelijk om met een creditcard te betalen.